Votulastkrant logo

Artikelen door Fanny de Vries

School, stappen en...
School, stappen en...Meestal stapt de Votulastkrant op de jeugd af maar deze keer kregen we zelf een mail toegestuurd van Fanny de Vries (15) die graag schrijft. Nou Fanny, ga je gang! Dit is Fanny's eerste artikel, waarin ze zichzelf interviewt.
Votulastkrant 2012 no. 6, december 2012
lees artikel 2 reacties

Even Buurten
Even BuurtenBeter een goede buur dan een verre vriend? De Votulastkrant gaat dit jaar eens onderzoeken of dat aloude spreekwoord klopt! Als eerste gaan we langs bij Karin en Jetteke, die al 37 jaar hartsvriendinnen, maar ook al lange tijd buren van elkaar zijn.
Votulastkrant 2013 no. 1, februari - maart 2013
lees artikel reageer

Dank je de Koekoek
Dank je de KoekoekWanneer je door de Koekoekstraat rijdt, valt het je niet zo snel op, het winkeltje 'Dank je de Koekoek'. Wie naar binnen gluurt, ziet een etalage met spullen met een jaren vijftig tintje. Wat is het verhaal achter dit winkeltje? En waarom is het er zo leeg? De vrolijke eigenaar Fred Brugman vertelt.
Votulastkrant 2013 no. 2, maart 2013
lees artikel reageer

Lente in Griftsteede
De stadsboerderij in het Griftpark ligt er vredig bij in een winters zonnetje en veel dieren scharrelen al buiten. Het Griftpark bestaat uit een skatepark, basketbalveld, hondenuitlaatplek, bloemen en kruidentuin, wandelroutes, restaurant en stadsboerderij 'Griftsteede'. Het begin van de lente bracht ons naar de boerderij.
...heb je witte wol?
...heb je witte wol?


Votulastkrant 2013 no. 3, mei
lees artikel reageer

Zoeken in votulastkrant.nl

Kranten