Votulastkrant logo

Artikelen door Caroline Hülsenbeck

Al 40 jaar Averechts en 100 keer DJ Jacob
Al 40 jaar Averechts en 100 keer DJ JacobEen vegetarisch driegangenmenu op zondag, open podia, adhd-café en van Stratego-toernooi en pubquiz tot live jazz. Het bruist er nog steeds. Nog steeds verdient niemand er een cent. En nog steeds wordt de fooienpot verdubbeld en samen met de winst geschonken aan een goed doel. Café Averechts in de Lijsterstraat bestaat 40 jaar, en op vrijdag 23 februari komt DJ Jacob er voor de 100ste keer draaien.

Foto: Archief Averechts
Foto: Archief Averechts


Votulastkrant 2023 No. 6, December
lees artikel reageer

Vogels kieken
Je kunt wonen in de Vogelenbuurt zo serieus nemen als je zelf wilt, natuurlijk. Jaap van der Mei geeft er in elk geval een heel bijzondere draai aan.
Votulastkrant 2024 No. 1, Februari
lees artikel reageer

Wat doet u hier?
Soms zie je ineens iets in de buurt wat je nog niet eerder was opgevallen, en vraag je je af: Wat doet dit hier? In deze rubriek vragen we dat aan doorgewinterde én kersverse ondernemers. Wat doen ze, hoe zijn ze hier terechtgekomen en wat is hun relatie met de buurt? Deze eerste keer: Emad Hamadi (33), de nieuwe kapper aan de Anthonius Matthaeuslaan.
Votulastkrant 2024 No. 1, Februari
lees artikel reageer

Wat doet u hier?
Soms zie je ineens iets in de buurt wat je nog niet eerder was opgevallen en vraag je je af: Wat doet dit hier? In deze rubriek vragen we dat aan doorgewinterde én kersverse ondernemers. Wat doen ze, hoe zijn ze hier terechtgekomen en wat is hun relatie met de buurt? Deze keer: Chris Bergström (links op de foto) van het nieuwe café Achter De Koekoek.

Foto: Leonie Kostman
Foto: Leonie Kostman


Votulastkrant 2024 No. 2, April
lees artikel reageer

Wat doet u hier?
Soms zie je ineens iets in de buurt wat je nog niet eerder was opgevallen en vraag je je af: Wat doet dit hier? In deze rubriek vragen we dat aan doorgewinterde én kersverse ondernemers. Wat doen ze, hoe zijn ze hier terechtgekomen en wat is hun relatie met de buurt? Deze keer: LEV’01/ Spoor 68, de nieuwe winkel van Liesel Swart en haar duurzame schoenenlabel LEV’01 en Marijke van Hulst met Spoor68.

Foto: Jan van Hassel
Foto: Jan van Hassel


Votulastkrant 2024 No. 4, Juni
lees artikel reageer

Zoeken in votulastkrant.nl

Kranten