Votulastkrant logo

Votulastladder

Votulastladder

In de ladder staan wijkactiviteiten die in oktober of november plaatsvinden. De volgende wijkkrant verschijnt begin december. Organiseert u in december of januari een buurtactiviteit? Laat het ons voor 13 november weten, dan nemen we een aankondiging op in de volgende agenda. Of plaats uw bericht zelf rechtstreeks op het prikbord van www.votulastkrant.nl We zijn ook te vinden op Facebook: www.facebook.com/Votulastkrant

Even voorstellen: Wijkpedagogen Opvoedbureau
Wij zijn Simone Spanjaard en Claske Honkoop, wijkpedagogen van het Opvoedbureau voor de wijken Oost, Noordoost en Binnenstad. Na zes jaar te hebben gewerkt in Buurtcentrum De Leeuw, Staatsliedenbuurt, zien we ernaar uit onze werkzaamheden voort te zetten vanuit het wijkbureau aan de F.C. Dondersstraat 1. Onze werkzaamheden blijven onveranderd. Opvoeden is meestal een vanzelfsprekend en dagelijks gebeuren. Maar elke ouder loopt van tijd tot tijd aan tegen vragen of problemen in de opvoeding. Dat is eigenlijk even vanzelfsprekend als het opvoeden zelf. Het kan dan prettig zijn als er een deskundige met u meedenkt. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. De wijkpedagoog ondersteunt ouders in de opvoeding van kinderen van 0-19 jaar. Het is een initiatief van de gemeente Utrecht en er zijn geen kosten aan verbonden. Voor het maken van een afspraak is het Opvoedbureau dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 030-2862278.

Tafeltennis voor senioren
Tafeltennisvereniging sve organiseert elke woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 een tafeltennis instuif waar we de mogelijkheid bieden aan 50-plussers om lekker een balletje te komen slaan. Neem vooral uw vrienden mee want er zijn meer dan genoeg tafels en hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De eerste 3 keer zijn gratis, daarna kost het slechts ?2,50 per keer. Reden genoeg dus om het een keer uit te proberen. U kunt zich aanmelden door te mailen naar sve50plus@gmail.com. (Sportpark) Loevenhoutsedijk 4, vlakbij de Rode Brug.Wilt u graag een keer overdag komen spelen, maar kunt u toevallig niet op woensdag, e-mail of bel ons dan en bij genoeg animo kunnen we ook op andere dagen de deuren openen. Heeft u overdag helemaal geen tijd maar wilt u graag een keer langskomen om het uit te proberen, dan kan dat op een doordeweekse avond (ma t/m do) vanaf 20:00. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site: ttvsve.nl/senioren-tafeltennis/ of mailen naar sve50plus@gmail.com

Leuk om met buurtgenoten een kopje koffie te drinken?
Op Griftsteede kan dat!Op verzoek van een aantal omwonenden organiseert Griftsteede op dinsdagochtend vanaf 10.00 uur een koffie ochtend. Het zogenaamde 'burenbakkie'. Kosten: alleen de koffie. Vooral de iets oudere buurtbewoners worden uitgenodigd om in Griftsteede hun kopje koffie te komen drinken. Gezellig even bijkletsen. Griftsteede zorgt de eerste paar keer voor wat lekkers erbij. Hoe en wat er verder op zo'n ochtend gebeurt, bepaalt u helemaal zelf. Blijkt er behoefte te zijn aan bijvoorbeeld een spelletje, informatie, vrijwilligerswerk of wat dan ook dan kunnen we onderzoeken of dat te regelen valt.Tot gauw!

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2013 no. 5, oktober en november

Bouw je eigen huis
lees artikel

Borrelen met de buren in de Nieuwe Koekoekstraat
lees artikel

Waarom de molen niet meer draait
lees artikel

Bomen weg? No shit!
lees artikel

Teddies in space
lees artikel

Mens en Wijk
lees artikel

Bewust Biologisch Lekkers
lees artikel

Mooi staan wezen
lees artikel

Votulastladder
lees artikel