Votulastkrant logo

Votulast verandert

Verslag van Joke's metamorfose

Hier kun je lezen welke behandeling Joke heeft gekregen van de medewerkers van Servaas Hair+Beauty. Wil je Joke's verhaal lezen? Lees dan het artikel 'De metamorfose van Joke' in deze krant.

Hair
Joke heeft lang in laagjes geknipt haar. Ze laat regelmatig haar haar kleuren. De laatste keer zijn ook highlights aangebracht. Mieke neemt samen met Joke de wensen voor de nieuwe coupe door. Er mag een heel stuk van het haar af, maar liever niet al te kort. Verder geeft ze zich helemaal over aan kapster Mieke en visagiste Brenda. 'Dames, ga jullie gang' roept ze enthousiast.

Het verwennen begint al bij het wassen van het haar. Er komt een voetenbankje tevoorschijn en tijdens het wassen krijgt ze een stoelmassage. En ook het haar wordt goed verzorgd. Joke krijgt een haarkuur om vocht en proteïne in het haar weer op peil te krijgen.

Vervolgens knipt Mieke het nieuwe model in het haar. Vooral aan de achterkant word het een stuk korter. Door niet voor een pony te kiezen maar juist een lok te maken die een beetje schuin loopt, komt het gezicht van Joke mooi uit.

Het haar van Joke krijgt een nieuwe kleur. Mieke kiest voor een warme koperbruine tint. Dicht bij de hoofdhuid maakt Mieke het iets donkerder. Samen met de al aanwezige highlights krijgt het haar op deze manier verschillende tinten bruin. Zo creëer je een natuurlijk en levendig effect.

Door het haar van Joke te föhnen krijgt het extra veel volume. Bij dit kapsel is het niet per se nodig. Joke kan het 's ochtends ook zelf eenvoudig stylen met een beetje mousse.

Beauty
Joke houdt van een natuurlijke look als het om make-up gaat. Ze gebruikt het zelf wel, maar niet al te uitbundig. Brenda brengt eerst een getinte dagcrème aan. Dat zorgt voor een natuurlijke ondergrond. Daarover komt een dun laagje poeder. Brenda zet de wangen aan met een roze blush.

De wenkbrauwen maakt Brenda iets donkerder met een taupekleurig potlood. Vervolgens gebruikt ze een lichte glanzende oogschaduw voor de ondergrond bij het oog. De arcadeboog accentueert ze door tussen het oog en de arcadeboog een donkere oogschaduw te gebruiken. Met een blauw oogpotlood kleurt ze het randje boven de wimpers. Dat zorgt voor een frisse uitstraling.

Voor de lippen wordt eerst de buitenrand met een lippotlood getekend. Daarna brengt Brenda lippenstift met een mooie roze, frisse tint aan met een kwastje.
Joke straalt na haar metamorfose
Joke straalt na haar metamorfose

MT

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2012 no.2, maart 2012

Votulast zoekt versterking!
lees artikel

Alle neuzen dezelfde kant op
lees artikel

Muziek
lees artikel

Ontmoet je buren aan de buurttafel of bij de buurtborrel
lees artikel

Lezersvraag: Zaagmolen de Haas
lees artikel

Energiecentrales in de Van Swindenstraat
lees artikel

Foto Romp gaat verhuizen
lees artikel

De metamorfose van Joke
lees artikel

Verslag van Joke's metamorfose
lees artikel

Katteneilandjes in de Koekoeksvaart
lees artikel

Ladder no. 2
lees artikel