Votulastkrant logo

Ondernemen aan het Van Noortplein

Ashain en Mohammed van De Vershoek
Ashain en Mohammed van De Vershoek


Kinderen spelen op het grasveld, bij de houten kiosk staan de bloemen buiten, mensen zitten op een terrasje en rond de ingang van de Albert Heijn wemelt het van fietsen en mensen die boodschappen komen doen. Zomaar een zomerse dag rond het Willem van Noortplein. Tot voor kort stonden hier nog twee winkelpanden leeg. Aan het eind van deze zomer kwam hier verandering in.

Naast de Albert Heijn en tegenover de Rabobank was de vertrouwde stek van fotograaf Ben Romp. Hij verhuisde afgelopen voorjaar naar winkelcentrum de Gaard. Het pand werd te klein voor zijn winkel. Inmiddels is het pand flink onder handen genomen en deze zomer heeft de Vershoek
zijn winkeldeuren geopend. "Sinds 21 augustus zijn we open en tot nu toe loopt het boven verwachting," vertellen eigenaren Ashain El Hadaoui en Mohammed Ahajjam. In de winkel kun je, zoals de naam al zegt, terecht voor allerlei verse producten. Dat beperkt zich niet alleen tot groente en fruit. Binnen in de overzichtelijke winkel kun je ook verschillende salades scheppen en is er een breed assortiment van verse tapas, brood, koekjes en kaas.

dio drogist
Recht tegenover de Vershoek staat het voormalige pand van de Rabobank. Het pand stond bijna twee jaar leeg, maar krijgt een nieuwe bewoner. De verbouwing is in volle gang en vanaf eind september kun je er terecht voor nagellak, scheerschuim en haargel. Hier komt namelijk een Dio Drogist. De overige ondernemers aan het plein zijn blij met de nieuwe bedrijvigheid. Leegstand is slecht voor het plein. Dat er nu meer bedrijvigheid komt is goed voor de buurt en goed voor de aanloop. MT

Lees meer over: Tuinwijk

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2012 no. 5, september oktober 2012

Sloop en nieuwbouw Troelstralaan op de tocht
lees artikel

KORFBAL
lees artikel

Geschiedenis schrijven
lees artikel

Wereldberoemd in eigen buurt: James Votulast Orchestra
lees artikel

Doe het zelf!
lees artikel

Kook eens voor je buren
lees artikel

Henny krijgt een metamorfose
lees artikel

Ondernemen aan het Van Noortplein
lees artikel