Votulastkrant logo

Rubriek: Straatstijl

Jurrian (27)
11 januari, 16:14
Hooghiemstraplein

Jurrian moet nog wennen aan de kou: hij is pas drie weken geleden teruggekomen uit Afrika, waar hij drie jaar woonde en werkte. Hij is toevallig zelf ook fotograaf en denkt natuurlijk gelijk mee over het best mogelijke plaatje. Hij viel op door zijn afgestylede look in beigetinten, dus vroegen we hem naar zijn stijl.

Foto: Leonie Kostman
Foto: Leonie Kostman

Wat doe je hier?
“Een kopje koffie drinken met een maat bij Karibu: een fijn plekje. Ik ben natuurlijk in het buitenland geweest, dus dit is allemaal nieuw voor me.” (wijst om zich heen naar het nieuwe groene plein voor Hooghiemstra).

Wat draag je?
“Vooral witte vibes. Deze vintage Diesel jas is van mijn vriendin. Broek Urban Outfitters, muts en trui Zara. De schoenen heb ik pas in de uitverkoop gekocht bij de Sacha deze winter. Nu is het toevallig bijna allemaal nieuw wat ik draag; normaal heb ik iets meer vintage aan.”

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
"Een beetje urban, los. Ik hou niet zo van strakke dingen. Relaxed. En rustige kleuren, niet te flashy."

Had je altijd al deze stijl?
“Nee, ik heb denk ik alle stijlen weleens gehad in mijn leven, haha. Justin Bieber, gothic. Een tijdje liep ik rondom duurzaamheid alleen maar in outdoorkleding. En nu een beetje terug naar city. Ik denk dat ik hier nu wel in blijf hangen.” FK

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2024 No. 1, Februari

Tuinwijkroute groener, gezonder en veiliger
lees artikel

Clubbin' de wijk
lees artikel

Straatstijl
lees artikel

De voorziening
lees artikel

Ik vertrek....naar Italië!
lees artikel

Verkeer verleden tijd
lees artikel

Vogels kieken
lees artikel

Wat doet u hier?
lees artikel