Votulastkrant logo

Moeder- en dochterbedrijf

Tegenover Buurtcentrum De Leeuw vind je twee bedrijven die een bijzondere connectie hebben: City Spa Bali en The Brow Lab. Moeder en dochter hebben hier beiden hun eigen bedrijf.

Jane Besouw is eigenaresse van City Spa Bali. Ze heeft Indonesische roots, opende dit bedrijf vijftien jaar geleden op een kleine locatie in Overvecht en is daarna verhuisd naar de grotere locatie in Tuinwijk. Jane is intussen 67 jaar oud en geeft zelf geen traditionele massages meer, dat laat ze over aan het personeel dat er nu werkzaam is.

Even in Indonesië
Zodra je bij Spa Bali binnenkomt, lijk je een andere wereld binnen te stappen. Het is er warm, ruikt naar wierook en Aziatische specerijen. De Spa is volgebouwd met Indonesisch houtsnijwerk en uit de speakers klinkt zachtjes Balinese tong tong muziek. Er is een breed scala aan traditionele Balinese massages en wellness treatments. Veel klanten hebben een binding met het Aziatische land: ze hebben er roots of zijn er ooit op vakantie geweest. Jane vindt het belangrijk dat ze het gevoel hebben even in Indonesië te zijn.

Foto: Marcel Venderbosch
Foto: Marcel Venderbosch


Dochter
De dochter van Jane, Angel Raterman, is de eigenaresse van The Brow Lab, een stukje verderop in de straat. Deze zaak is qua uitstraling bijna het tegenovergestelde als die van haar moeder: strak en minimalistisch. Je loopt er ook niet zomaar even binnen: meestal heeft Angel wel een klant binnen waarbij ze zogenaamde powderbrows tatoeëert. Dit lijkt qua techniek op tatoeëren maar het pigment wordt oppervlakkiger in de huid geplaatst waardoor het geleidelijk na 2 a 3 jaar vervaagd.

Ommezwaai
Angel werkte vijftien jaar als executive assistent voor CEO’s in de televisiewereld, maar vond dat ze toe was aan iets anders. Ze begon een bedrijf om permanente make-up behandelingen uit te voeren: een hele ommezwaai. Vanaf de start van haar bedrijf had ze een duidelijk doel voor ogen: ‘Ik wil de beste van Nederland worden.’ Om die reden heeft ze zich toegelegd op het specialiseren in wenkbrauwen. Angel woont zelf in hartje Amsterdam, maar aangezien er klanten uit het hele land komen, besloot ze haar bedrijf in Utrecht te vestigen. Dat ligt toch wat centraler. Bovendien is het nu leuk om als moeder en dochter elk een bedrijf vlakbij elkaar te hebben. RvP

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2023 No. 1, Februari

Monument slavernijverleden in Griftpark
lees artikel

Dit vind ik
lees artikel

Elvis is in de wijk
lees artikel

Kiek!
lees artikel

Moeder- en dochterbedrijf
lees artikel

Verdwenen gebouwen
lees artikel

Alstublieft, uw pakketje!
lees artikel

Natuurlijk!
lees artikel