Votulastkrant logo

Bezorgers Votulastkrant wensen u fijne dagen!

De bezorgers van de Votulastkrant komen niet langs de deur met een kaartje om u fijne feestdagen te wensen maar doen het vanaf deze pagina! Zesentwintig bezorgers zorgen er zes keer per jaar voor dat de Votulastkrant in de brievenbus komt en te vinden is bij de bieb, de kapper en in het buurthuis.

Om alle vrijwilligers van de Votulastkrant te bedanken werd er een borrel georganiseerd in Eetcafé Guusjes. Voor de komende koude maanden kregen de bezorgers een warme sjaal met 'Votulastkrant' erop geborduurd. En goede wensen voor het nieuwe jaar zijn er ook. Een greep: "Iedereen geluk en tevredenheid." "Dat de wijk groen blijft." "We hopen dat het zo leuk blijft in de wijk en dat mensen het ons niet kwalijk nemen dat we ook bij 'nee-nee' stickers een krant in de bus doen." "Veel veiligheid en geluk." "Meer groen." En om mee af te sluiten: "Dat mensen wat meer met elkaar samen doen: betrokkenheid bij de buurt en samen de handen uit de mouwen steken."

Bezorgers van de Votulastkrant
Bezorgers van de Votulastkrant


Het was een gezellige bijeenkomst waarin werd kennisgemaakt, tips werden uitgewisseld en discussies werden gevoerd. Want wat te doen bij 'nee-nee' stickers? Een bezorger heeft bij al die huizen aangebeld met de vraag of ze wèl de Votulastkrant wilden hebben, en dat bleek in alle gevallen zo te zijn. Een andere bezorger werd teruggeroepen door een bewoner met de vraag waarom zij de krant niet kregen?!? Ook werden misverstanden uit de weg geholpen: sommigen wisten niet dat ook de redactie en de fotografen van de Votulastkrant vrijwilligers zijn!

Voor de nieuwe huizen van Binnenhof wordt een extra bezorger gezocht! Volgend jaar ook meeborrelen? Meld je aan via info@votulastkrant.nl. MV

Lees meer over: Votulastkrant

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

no. 6, november-december 2011

Nieuwe bewoners nemen intrede op Talmalaan
lees artikel

Hondenuitlaatclub
lees artikel

75 Jaar in de Van Swindenstraat
lees artikel

Zonder winkels een dooie boel
lees artikel

Koekoekstraat fietsstraat?
lees artikel

De Antonius Matthaeuslaan
lees artikel

Mensen gezocht voor de nieuwe rubriek: de Metamorfose!
lees artikel

Rectificatie
lees artikel

Een groene kerst
lees artikel

Bezorgers Votulastkrant wensen u fijne dagen!
lees artikel