Votulastkrant logo

Bewoners ontdekken website Votulastkrant

QR-code Votulastkrant
QR-code Votulastkrant


Om met de tijd mee te gaan heeft de redactie van de Votulastkrant onlangs de sprong gewaagd van papier naar beeldscherm. De website is een digitale weerspiegeling van de krant, mét extra's.

Na een aantal maanden maken we de balans op. De website is de afgelopen maanden door de bewoners van de wijk ontdekt. Hadden we in januari nog maar 9 unieke bezoekers, in mei al 277! Woensdagavond is de meest populaire avond, dan wordt de website het meeste bezocht. Erg lang blijft men nog niet op de website, maar zodra er meer artikelen te vinden zijn die niet in de krant hebben gestaan verwacht de redactie tdat de bezoektijd zal toenemen. De prikbordpagina en de artikelen worden het meeste gelezen, gevolgd door de agenda. Zoeken op de site kan makkelijk via het nummer van de krant, maar ook per onderwerp. Zo is de afgelopen tijd gezocht naar de rommelmarkt van het Willem van Noortplein. Wilt u de verschillende artikelen over de Talmalaan lezen, dan kan dat ook makkelijk via de zoekfunctie. De meeste mensen vinden onze site via Google, maar ook via Wikipedia.nl en LinkedIn worden we langzaam ontdekt.Heeft u een mobiele telefoon met camera en internet? Dan kunt u door een foto van dit logo te maken met een speciaal programmaatje rechtstreeks naar onze site komen. Dit teken heet een qr-code, en het is een soort digitale handtekening. Voortaan houdt het nieuws niet op bij de laatste pagina van de krant, maar gaat het online verder! BR

Lees meer over: Votulastkrant

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

no. 5, oktober 2011

Verborgen geschiedenis
lees artikel

Verbroedering op de fiets bij de fietsclub
lees artikel

Koffie met iets Mooijs erbij
lees artikel

Steun voor dier en baas
lees artikel

Studentenfiets met garantie
lees artikel

Actieve inbreng van bewoners bij (nieuw) groen in de wijk
lees artikel

Fotografeer Votulast!
lees artikel

De Van Swindenstraat
lees artikel

Geertje leest voor!
lees artikel

Bewoners ontdekken website Votulastkrant
lees artikel