Votulastkrant logo

Rubriek: Streetstyle Votulast

Utrecht wordt steeds meer een wereldstad, en dat zie je op straat. Regelmatig kom je iemand tegen die werk heeft gemaakt van zijn of haar uiterlijk. Een prachtig op elkaar afgestemde outfit of een zwierige jas met vrolijke flaphoed. Zouden er in Votulast ook van deze paradijsvogels wonen? Wij zoeken ze op!

Foto: Wendeline van den Nagel
Foto: Wendeline van den Nagel


Hany paste in Votulast op het huis van een vriend, en werd een beetje verliefd op de stad. Op de Willem van Noortstraat ontmoette hij vriendin Iris, en deze liefde weekte hem definitief los van Den Haag. De vriend had Hany aan Iris omschreven als een obscure Egyptische kunstenaar, maar met zijn opvallende lichtblauwe single gear tweewieler en Bugs Bunny shirt ziet hij er uit als een grafisch ontwerper, en dat is hij dan ook. Dat wil zeggen: binnenkort is hij docent Grafische Vakken. Want de docentenopleiding is de derde studie die hij doet en hiermee heeft Hany zijn ambacht gevonden.

Docent
Op de kunstacademie in Den Haag was hij al een facilitator van de goede werksfeer en hielp hij andere studenten. Zijn eigen leraar vroeg hem: "Moet jij niet gewoon docent warden?" Hany is inmiddels bijna klaar met de docentenopleiding Kunstvakken en heeft zichzelf in het docentenvak gevonden. Hij solliciteerde op X11 en volgende week gaat hij op proef meelopen.

Knalgele onesie
De lichtblauwe fiets vond Hany op Marktplaats, nadat twee keer achter elkaar zijn flitsende Johnny Loco voor de deur werd gestolen, want ook dat is Utrecht. Mooie kleur, weegt bijna niets, dus de fiets werd meteen opgehaald en voortaan aan twee stevige sloten vastgezet.

Hany houdt van popcultuur en felle kleuren, hij heeft een knalgele tas, jas en schoenen en zelfs een knal­gele onesie. De verleiding om die aan te houden is soms groot, maar de onesie is toch echt voor thuis, op de bank. WvdN

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2019 no. 3, Mei

De soap rond onze molen draait door
lees artikel

Streetstyle Votulast
lees artikel

Van tunnel naar toekomst
lees artikel

Bij ons in de...
lees artikel

Eerste hulp aan hond of kat
lees artikel

Wijkwater
lees artikel

Verbetering plein draaiweg
lees artikel

Koffie met...
lees artikel