Votulastkrant logo

Mensen helpen hun geluk te vinden

Lange tijd zat er een fietsenwinkel. Nu word je op de Van Humboldtstraat 108 verwelkomd door de boomlange en goedlachse Pim Posdijk. De lifestylecoach is al zijn hele leven bezig met sport en gezonde voeding, voordat hij onlangs hier de deuren opende van zijn studio.

Hij was werkzaam in Human Resources waarbij hij zich richtte op de mentale en fysieke gezondheid van medewerkers. Ook coachte hij veel mensen. Daarvoor was hij jarenlang verpleegkundige en had hij speciale aandacht voor het menselijk lichaam. Hij geeft spinningles in IJsselstein. “Op een gegeven moment kwam alles bij elkaar en heb ik de stap genomen om me aan te sluiten als franchiser bij Personal Fitness.”Bewustwording
Nu kun je bij hem terecht voor fitness in combinatie met voedingsadvies en coaching. Er wordt met een programma gewerkt met oefeningen voor thuis en een wekelijkse fysieke work-out van een half uur, inclusief coaching, waarvoor je naar de ‘studio’ komt, zoals Posdijk zijn vestiging aanduidt. Je kunt 1 op 1 aan de slag of met een groepje van 4 of 5 personen. “Iedereen is welkom: van jong tot oud, van sportief tot niet sportief. Fit willen worden met het uiteindelijke doel gelukkig zijn, daar draait het om. Bewustwording van een gezonde levensstijl is hierbij de kern.”

Fijne wijk
“Ik ben nu een aantal weken open en de klanten beginnen binnen te druppelen. Beetje bij beetje ben ik de buurt aan het verkennen en promoot ik de studio. Ik ga elke keer ergens anders eten in de buurt en praat met de buren.” Wat hij van de buurt vindt? “Heerlijk! Wat een fijne wijk. Mensen komen binnen voor een praatje. Gezellig!”

Volgend jaar wil Pim nog twee studio’s openen in Utrecht; in Zuid en in Oost. “Mijn streven is ieder jaar 500 Utrechters gezond te maken.” Het helpen van mensen hun geluk te vinden is waar het hem om gaat. “Daar word ik blij van.” Overig geluk vindt hij in een eind fietsen of een flinke strandwandeling, afgesloten met een lekkere maaltijd. En oké, daar hoort ook af en toe een biertje bij, glimlacht de ondernemer. Votulast heeft er een positieve nieuwe bewoner bij. LL

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2018 no. 6, November

Alle zakken verzamelen!
lees artikel

Hello, goodbye!
lees artikel

Tekenen in het huis van betekenis
lees artikel

De tuin van...de flat
lees artikel

Mensen helpen hun geluk te vinden
lees artikel

Toen en nu
lees artikel

Sporen door het Griftpark
lees artikel

Aan de keukentafel
lees artikel