Votulastkrant logo

Rubriek: Hello, goodbye!

Er wordt wat af verhuisd in Votulast. In deze nieuwe rubriek gaan we op bezoek bij de nieuwe buren, en zwaaien we de oude uit.

Teun, vrijdag 7 september, 10:15, Ingenh ouszstraat

Afgelopen zondag landde Teun op Schiphol, opgewacht door zijn oude vriendenclub van de Dr. Bosschool. Zeven maanden geleden werd hij door hen uitgezwaaid toen hij weg vloog naar zijn stage in Nieuw-Zeeland. Thuis bij zijn vader in Votulast vertelt hij enthousiast over zijn tijd daar: ‘Supervet!’

Teun zit op de hotelschool, dus zijn stage liep hij in een hotel, waar hij de hotellerie in praktijk leerde brengen. Nieuw-Zeeland is één grote ansichtkaart, waar Teun in zijn vrije tijd hikes liep en foto’s leerde maken, en en passant ook nog een paar bomen omhakte. Votulast heeft hij door alle avonturen niet echt gemist - behalve zijn familie en vrienden natuurlijk - want echte natuur is hier niet. Wel is hij de grachten van Utrecht meer gaan waarderen, omdat ze uniek zijn in de wereld.



Hij weet nog niet of hij Votulast weer gaat verlaten, want verhuizen naar Breda is een hoop gedoe en volgend jaar wacht de tweede stage. Voorlopig forenst hij naar Breda voor een hoop lessen marketing, boekhouden en Frans. Aan zijn tijd in Nieuw-Zeeland hield hij een blijvend souvenir over. “Ik heb mijn levensverhaal verteld aan een Maori Ink artist, en hij tekende dit verhaal op mijn been. Uit losse pols maakte hij hier heel fijntjes een grote tatoeage van.” Voor zijn stageverslag haalde Teun een dikke vette 10, en dat is ook een mooi souvenir! WvdN

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2018 no. 5, Oktober

Van buurtsuper tot superbuurt
lees artikel

Hello, goodbye!
lees artikel

De Josephkerk wil er zijn voor de wijk
lees artikel

De tuin van...de Adelaarhof
lees artikel

Naar school!
lees artikel

Toen en nu
lees artikel

Dag bomen
lees artikel

Aan de keukentafel
lees artikel