Votulastkrant logo

Rubriek: Hello, goodbye!

Er wordt wat af verhuisd in Votulast. In deze nieuwe rubriek gaan we op bezoek bij de nieuwe buren, en zwaaien we de oude uit.

Olivia, Noah, Timo, Josine en Arash
Woen sdag 13 juni, 17:30 uur, Pieter Nieuwlandstraat


De familie zit nog aan tafel als ik aanschuif. Zonder vader Arash, en dat is ook de reden dat ze Votulast gaan verlaten. Arash werkt als cardioloog in Tiel, maakt lange dagen en moet dan ook nog een eind rijden naar huis.

Moeder Josine probeert de kinderen hun bord te laten leegeten, maar ze hebben veel te vertellen over hun nieuwe huis. Olivia van vier krijgt een tent in haar kamer met roze muur, Timo van zeven heeft straks alle ruimte voor zijn legoprojecten in een kamer met een rode muur en Noah - die al bijna tien is - kan rustig lezen in al zijn Donald Duckies in een kamer met een groene muur. En dan hebben ze ook nog een speelkamer met een gele muur, en een supergrote tuin! Moeder Josine zegde haar baan op om de verbouwing en de verhuizing in goede banen te kunnen leiden. Dat is alles bij elkaar een fulltime baan.De kinderen hebben de nieuwe school al bezocht en wilden daar meteen blijven. Noah heeft daar al kinderen ontdekt met wie hij zeker vrienden gaat worden! Terwijl Timo een lied voor me speelt op zijn P-bone - een knalrode plastic trombone - vertelt moeder Josine dat alle hobby’s van de kinderen moeiteloos verplaatst kunnen worden naar Tiel. Behalve dan de klimvereniging waar Noah op zit. Die is er helaas niet in Tiel…Olivia zingt nog even het welkomstlied dat ze elke morgen zingen in haar kleutergroep op de Dr. Bosschool, en dan komt vader Arash binnen. Hij wordt flink geknuffeld door alle kinderen en dan is het tijd voor de foto. Dag allemaal,veel geluk in Tiel! WvdN

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2018 no. 4, Juli

Veilig Vrolijk Votulast
lees artikel

Hello, goodbye!
lees artikel

Z(w)ingen bij Zumba!
lees artikel

De tuin van...boven
lees artikel

Griftpark: geen Vondelpark toestanden
lees artikel

Toen en nu
lees artikel

Uit je bubbel op de buurtcamping
lees artikel

Aan de keukentafel
lees artikel