Votulastkrant logo

De Votulastkrant online

Op het moment van schrijven is de website 17 dagen officieel in de lucht. Het aantal hits is 387, door 205 unieke bezoekers. Om een uur of negen 's avonds worden de pagina's het meest bekeken. Dinsdag en woensdag blijken de favoriete dagen om de site te bezoeken.

prikbord
Onder andere skeelers, een tosti-ijzer en een zandbak zijn gratis af te halen, is te lezen op het prikbord. Er wordt oppas aangeboden voor konijnen. Anna plaatste een oproep: ze zoekt vrouwen voor een eetclub. Eigenlijk wilde ze een oproepje in de Votulastkrant zelf plaatsen. Al googelend kwam ze op de site terecht. "Ik vraag me af of mensen daar kijken, misschien is het niet de juiste plek omdat de site nog te onbekend is."

oproep
Dus hierbij dan ook op papier: Anna zoekt vrouwen tussen de 40 en 50 jaar om eens in de maand gezellig samen te eten. Waarom vrouwen? "Dat lijkt me gezellig, gemengde eetgroepen zijn soms verkapte datingclubjes. Ik heb een relatie, dus daar ben ik niet naar op zoek." Anna woont nu vijf jaar in de Vogelenbuurt en het lijkt haar leuk om meer mensen uit de buurt zelf te leren kennen. Een clubje van vier tot zes mensen lijkt haar ideaal. En dan gewoon lekker eten, veel gezelligheid met een glaasje wijn erbij. "Italiaans, dat lijkt me wel geschikt voor de eerste keer. Dat is het makkelijkst en iedereen kan dan wat maken en meenemen."

reageer!
De website is een makkelijke manier om te reageren op artikelen over gebeurtenissen in de buurt. Op het prikbord kunt u zelf uw vraag of aanbod plaatsen. En u kunt reageren op oproepjes zoals die van Anna! MV

Lees meer over: Votulastkrant

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

no. 4, juni 2011

Kinderdagverblijf Nijntje viert feest
lees artikel

De handwerkclub
lees artikel

Thuis in Votulast
lees artikel

Bezinning bij Ki Tov
lees artikel

Wijkgroenplan voor Noord-Oost
lees artikel

De Van der Mondestraat
lees artikel

Programmaraad buurtcentrum De Leeuw
lees artikel

De Votulastkrant online
lees artikel