Votulastkrant logo

Rubriek: Check m'n plek

Wat vind jij de leukste plek in de wijk? Dit keer Elliot (8) die er een tekening van maakte.

Je hebt een berg getekend?
“Eigenlijk vind ik thuis de leukste plek in de wijk... Thuis ben je veilig en is het gezellig. Maar alleen ik kan daar natuurlijk heen. De berg in het Griftpark is ook leuk voor andere mensen.”Waarom is de berg in het Griftpark je favoriete plek?
“Je kunt er vanaf glijden. Niet alleen in de winter: in de zomer kan het ook. Dan ga je met een skateboard. Je gaat erop zitten en rolt de berg af met enorme snelheid, om zover mogelijk te komen. Het is niet gevaarlijk. Je zit en houdt jezelf goed vast; net als in een achtbaan. Je moet alleen niet van de stenen helling gaan, alléén over het gras. Anders ga je gewoon zestig kilometer per uur ofzo. Dan ben je in een seconde beneden. Nee: twee seconden denk ik.”

Is er nog meer leuk aan de berg?
“Je kunt er gezellig op gaan zitten en dan heb je uitzicht. Dan kun je over alle stomme dingen heen kijken die in de buurt staan en alle mooie dingen zien, zoals de weides en de diertjes. Ons huis kun je niet zien, dat is veel te ver weg. Er staat op de berg ook een lantaarnpaal die er erg modern uitziet. Die moet ook op de tekening, omdat hij zo opvallend is.” FK

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2017 no. 5, September

Licht aan het einde van de tunnel
lees artikel

Buurtbaasjes
lees artikel

Een halve eeuw ervaring in de Teleshop
lees artikel

Straatpraat
lees artikel

Update verkeersonderzoek
lees artikel

Oud en Nu
lees artikel

Bankhangen voor gevorderden
lees artikel

Check m'n plek
lees artikel