Votulastkrant logo

Rubriek: Straatpraat

BEN | GRIFTPARK | 4 JUNI 2017 | 15:30 UUR

“Ik kom uit Londen. Ik werk als barista in een ijswinkel. Ik volg wat mij gelukkig maakt en een lange tijd was dat koffie. Ik ben op mijn BMX gestapt en naar de kust gefietst, en stapte op de boot. Ik wilde mijn blikveld verruimen. Ik hoorde altijd veel over Nederland, maar was er nog nooit geweest. Ik was in Amsterdam, maar het leek wel Disneyland. Overal toeristen! Toen fietste ik naar Rotterdam, daar was het gorgeous!Iedereen die ik tegenkwam zei dat ik naar Utrecht moest gaan. En ze hadden gelijk! Er gebeurt hier van alles en toch is het rustig. Je stapt uit de trein het station in en het is busy, en dan loop je een brug over en het wordt kalm. Hier wonen echte mensen, die hun leven leiden.

Ik ben in het Griftpark voor de skatebaan. Ik heb net lekker ge-BMX’t op de baan. Gisteren was hier een bandje, het leek wel of de vakanties al waren begonnen, overal ontspannen studenten in het gras. Contact maken is hier eenvoudig.

De Nederlanders zijn heel intelligent. Ze werken samen. Ze beseffen dat samenwerking je verder brengt.” WvdN

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2017 no. 4, Juli

Buurt in de Steigers
lees artikel

Buurtbaasjes
lees artikel

Talenten in Staatslieden
lees artikel

Straatpraat
lees artikel

AD(H)D Café in Averechts
lees artikel

Oud en Nu
lees artikel

Huiselijke sfeer bij Meneer Peer
lees artikel

Check m'n plek
lees artikel