Votulastkrant logo

Rubriek: Straatpraat

Laura, Merelstraat, 5 maart 2017, 14:30 uur.

“Mijn koelkast is helemaal leeg, want we komen net terug van wintersport. Mijn dochter is inmiddels 17, maar met haar vriendinnetjes van de basisschool en hun moeders zijn we op skivakantie geweest. We hebben het er nog steeds over hoe gezellig het destijds was, in de Torteltuin en het Tijgerbosje.



Ik ben geboren in Rotterdam, maar toen ik twee was zijn mijn ouders naar Kanaleneiland verhuisd. Ik heb in verschillende wijken in de buurt gewoond, maar in Tuinwijk woon ik alweer sinds 1990. Het is hier precies goed, gemêleerd. Arm, rijk, jong en oud, modern maar niet te veel hipsters. Ik mis wel de leuke winkeltjes, voor vis ga ik naar de markt in de stad. Vroeger ging ik naar de Suma, een briljante winkel. Vooral de handgeschreven aanbiedingen op de ruit! Ik hoop dat met het plan Zijdebalen aan deze kant van de wijk leuke winkeltjes komen of hippe koffietentjes. Of een marktje. Maar een tweede ‘P.C. Reigerstraat’, dat hoeft niet. Ik heb net gezegd dat hier niet te veel hipsters moeten komen wonen...” WvdN

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2017 no. 2, Maart

Een goede buur is...online!
lees artikel

Buurtbaasjes
lees artikel

Op ontdekkingstocht door de wijk
lees artikel

Straatpraat
lees artikel

Een garage voor de buurt
lees artikel

Oud en Nu
lees artikel

Fietsen voor fietsen
lees artikel

Check m'n plek
lees artikel

De muziekdoosjes van Rob de Looff
lees artikel