Votulastkrant logo

Votulastkrant zoekt nieuwe medewerkers!

Lijkt het je leuk om voor minimaal een jaar betrokken te zijn als penningmeester of redacteur bij de Votulastkrant? Neem dan contact met ons op, via de website of via een mailtje naar info@votulastkrant.nl.


Penningmeester voor de Votulastkrant
Wie vindt cijferen leuk en wil de boekhouding van de Votulastkrant doen?

De krant komt 6x per jaar uit. In het begin van het jaar doet het bestuur een aanvraag bij het inititatievenfonds van de gemeente, aan het eind van het jaar moet er een afrekening worden gemaakt. Tussendoor moeten de drukker en de vormgever worden betaald. En kopen we met kerst een cadeautje voor alle bezorgers waar we heel blij mee zijn.

Redacteur voor de votulastkrant
Heb je een vlotte pen en vind je het leuk om te schrijven over wat zich in Votulast afspeelt? Wordt dan redacteur bij de Votulastkrant.

Onze redactie schrijft artikelen over bewoners, ondernemers, wijkgerelateerde activiteiten en achtergronden in de Vogelenbuurt, Tuinwijk, Lauwerecht en de Staatsliedenbuurt. Als redacteur neem je zes keer per jaar deel aan de redactievergadering en schrijf je een artikel over een door jou uitgekozen onderwerp.

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2017 no. 1, Januari

Votulastkrant zoekt nieuwe medewerkers!
lees artikel

Maak er een 30 kilometerzone van!
lees artikel

Buurtbaasjes
lees artikel

Do-re-mi-fonetisch zingen
lees artikel

Straatpraat
lees artikel

Vrienden van de Joseph
lees artikel

Oud en Nu
lees artikel

Huiskamer voor koffie en meer
lees artikel

Check m'n plek
lees artikel