Votulastkrant logo

Rubriek: Marktplaats in de wijk

Marktplaats.nl, wie kent het niet? Sinds 1999 zijn er dagelijks 1.3 miljoen mensen actief op de grootste advertentiesite van Nederland. Er worden gemiddeld 350.000 nieuwe advertenties per dag geplaatst. Ook onze mede-Votulastbewoners zijn actief op het platform. Wat verkopen zij zoal of waarnaar zijn zij op zoek? In deze serie zoeken we contact met verkopers van opmerkelijke goederen.Zelf noemt Joop het de Rolls Royce onder de bankschroeven. Met een maximale opening van 25 centimeter en een gewicht om U tegen te zeggen is de vergelijking met het roemruchte automerk inderdaad te billijken. “De bankschroef was oorspronkelijk van mijn vader. Die is in 2010 overleden en mijn moeder heeft aan mij gevraagd zijn schuur op te ruimen. Mijn vader was meubelmaker en hij gebruikte de bankschroef om hout vast te klemmen.” Daarmee is ook de uitstekende staat van de bankschroef verklaard. Joop heeft het gevaarte mooi schoongemaakt en voorzien van een nieuw likje verf en de prijs van 125 euro lijkt daarmee gerechtvaardigd. “Ik heb al wel wat belangstelling gehad maar concreet is dat nog niet geworden. Ik ga deze niet versturen, daar is hij veel te zwaar voor, wellicht dat dat potentiële kopers nog in de weg staat.”

Voor de foto heeft Joop de bankschroef naar buiten getild. Vlak voor een prachtige klassieke NSU cabriolet. “Die staat voorlopig nog niet te koop en die zul je op Marktplaats ook niet vaak voorbij zien komen. Van deze cabriolet zijn er maar een paar gemaakt en daar ben ik zuinig op.”

Joop is de komende tijd nog wel even zoet met Marktplaats, de schuur van zijn vader is nog steeds te vol. HJB

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2016 no. 6, December

Ook Votulast krijgt stadsboulevard
lees artikel

Te gast in Votulast
lees artikel

Van tent naar tapperij
lees artikel

Gert-Jan vertelt...
lees artikel

Gedoe rond afval
lees artikel

Wijkverhalen
lees artikel

Nieuwe Tolkien in de vogelenbuurt
lees artikel

Marktplaats in de wijk
lees artikel

Sint Maarten in de wijk
lees artikel