Votulastkrant logo

Rubriek: Marktplaats in de wijk

Marktplaats.nl, wie kent het niet? Sinds 1999 zijn er dagelijks 1.3 miljoen mensen actief op de grootste advertentiesite van Nederland. Er worden gemiddeld 350.000 nieuwe advertenties per dag geplaatst. Ook onze mede-Votulastbewoners zijn actief op het platform. Wat verkopen zij zoal of waarnaar zijn zij op zoek? In deze serie zoeken we contact met verkopers van opmerkelijke goederen.

Hij is gebouwd in 1973 in België. Tijdens zijn studie zag Kenneth van Zijl het model wel eens op het Domplein staan. Toen hij een paar jaar geleden op zoek was naar een gezinsauto zag hij bij garage Larry Peters in Maartensdijk dezelfde Volvo 1800 ES staan en was verkocht. “Het is gewoon een heel mooie auto, de vorm, de lijnen... het is nog echt blik, echt auto, zwaar, en het maakt ook ontzettend veel lawaai.”Liefhebbers
Hij heeft de auto nu bijna vier jaar en heeft eigenlijk geen echte reden om hem te verkopen: “Het is een gunning, het moeten wel liefhebbers zijn.” En, geeft hij aan: “Je moet het wel bijhouden, er aan sleutelen, ik ben geen sleutelaar.”

Terug naar de garage
Als niemand komt, houdt Kenneth de auto zelf, of gaat hij terug naar de garage waar de auto vandaan komt: “In 1978 is de auto vanuit België gekocht door Larry Peters, die is er in getrouwd, en heeft de auto een paar jaar daarna verkocht, maar telkens zijn de mensen weer teruggekomen naar zijn garage, dus elke keer heeft hij ‘m weer. Ik ben de vierde eigenaar.” MV

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2016 no. 3, Mei

Alles in een zak proppen werkt niet
lees artikel

Te gast in Votulast
lees artikel

De tuin die de straat veroverde
lees artikel

Jur vertelt...
lees artikel

Studenten klussen in de wijk
lees artikel

Schoon! Met dank aan Diny
lees artikel

Tussen – religieuze – Kunst en Kitsch in de Josephkerk
lees artikel

Marktplaats in de wijk
lees artikel