Votulastkrant logo

Rubriek: Marktplaats in de wijk

Marktplaats.nl, wie kent het niet? Sinds 1999 zijn er dagelijks 1.3 miljoen mensen actief op de grootste advertentiesite van Nederland. Er worden gemiddeld 350.000 nieuwe advertenties per dag geplaatst. Ook onze mede-Votulastbewoners zijn actief op het platform. Wat verkopen zij zoal of waarnaar zijn zij op zoek? In deze serie zoeken we contact met verkopers van opmerkelijke goederen.

Rondsurfend op Marktplaats in postcodegebied 3514 kwamen er verschillende grappige of bijzondere items langs. Zo ook een krat met ruim 75 kwartetspellen, aangeboden door ene ‘Chez le Chauve’. Hoe kom je nu aan zoveel kwartetspellen? Wat heb je ermee gedaan, en waarom wil je er vanaf? Ik ben nieuwsgierig, zoek contact en maak een afspraak met Chez Le Chauve, dat ‘bij de kale’ betekent.

Kwartetten vanaf 1960
In een tot de nok toe gevulde garagebox, achter een stapel met 50 ouderwetse textielbakken en onder een set met slangenleer overtrokken loungebankjes uit een sexclub, staat de krat met de spellen. Er zitten veel bijzondere spellen bij, zoals een hele serie Stedenkwartetten, de Berend Boudewijn Kwiskwartet, een Snip Snap-kwartet en verschillende dieren-, planten- en bloemenkwartetten.

Een bak vol kwartetspellen
Een bak vol kwartetspellen


Verzamelaar in hart en nieren
De aanbieder koopt en verkoopt spullen in binnen- en buitenland. Huisraad, meubels en industriële goederen. Deze kwartetten zijn dus niet langzaam met veel aandacht verzameld maar gewoon als compleet krat op een vrijmarkt gekocht. Mogelijk zou zijn aanstaande schoonzoon, een succesvolle bordspellenontwerper, er iets mee kunnen. Maar er gaat verhuisd worden en dus moet er flink geruimd worden. En daarom staan de ‘ongeveer 75 kwartetspellen’ te koop. LDR

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2016 no. 1, Januari

Hoe verder met de Josephkerk?
lees artikel

Te gast in Votulast
lees artikel

Rechtstreeks van de boer naar het Griftpark
lees artikel

Hennie vertelt...
lees artikel

Brinkers Tapijten stopt
lees artikel

Over de drempel in Votulast
lees artikel

Muziek proeven aan de Bemuurde Weerd
lees artikel

Marktplaats in de wijk
lees artikel