Votulastkrant logo

Votulastladder

Ladder

In de ladder staan wijkactiviteiten die in december en januari plaatsvinden. De volgende wijkkrant verschijnt begin februari. Organiseert u in februari of maart een buurtactiviteit? Laat het ons v??r 14 januari weten, dan nemen we een aankondiging op in de volgende agenda. Of plaats uw bericht zelf rechtstreeks op het prikbord van www.votulastkrant.nl
We zijn ook te vinden op Facebook:
www.facebook.com/Votulastkrant

Kerst in Griftsteede
Kerststukjes maken: woensdag 17 december en zondag 21 december van 14.00 tot 16.00 uur Levende kerststal: woensdagavond 24 december van 17.00 tot 19.00
Vuurkorven, kerstliedjes, warme chocomel, glühwein en poppentheatervoorstelling Cassiopea in het speelhonk van 17.15 - 18.15.

Met Dru Yoga het nieuwe jaar in!
'Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan, blijft mij overkomen wat mij altijd overkomt' Begin het nieuwe jaar eens met iets nieuws en geef je op voor Dru Yoga! Een recent onderzoek onder Dru Yoga beoefenaren toont aan dat 80% van hen minder last heeft van stress, 73% meer energie heeft en 90% minder last heeft van rugklachten. En misschien nog het belangrijkst: Dru Yoga is heerlijk om doen! Vloeiende bewegingen worden afgewisseld met yoga houdingen, ademhalingstechnieken en
ontspanning.
Elke dinsdag 09.15 - 10.30 en zondag 10.15 -11.30 uur in Buurtcentrum de Leeuw. De les kost ? 10,-. Voor studenten ? 8,-. Proefles ? 5,-. Opgeven bij de docent Renuka Devi via: renuka_devi@yahoo.com, 06 2495 1203.

Opening kunstwerk Vesica Piscis
Woensdag 17 december 2014 - 19.00 uur
Groenstrook tussen Talmalaan en Goeman
Borgesiuslaan
De Staatsliedenbuurt krijgt er een nieuw kunstwerk bij met een bijzonder verhaal! Ontstaan vanuit een samenwerking met buurtbewoners, beeldend kunstenaar Daan Kars en Staatslieden Art Community is de sculptuur Vesica Piscis tot stand gekomen. Op woensdagavond 17 december wordt Vesica Piscis onthuld. Het kunstwerk is tevens een afsluiting van het themajaar 'Het Oog: Zien en Gezien worden' van Staatslieden Art Community, waarin de viering van het 60 jarig bestaan van de Staatsliedenbuurt is gevierd.
Het wordt een sfeervolle opening, waarbij leerlingen van basisschool De Fakkel een performance doen met laserpennen en de sculptuur laten oplichten in het donker! Wethouder van Cultuur, Margriet Jongerius, verricht de offici?le opening. Ter afsluiting kan iedereen zich opwarmen aan een lekker warm drankje. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze bijzondere onthulling te zijn!

Er is nog plaats! Spirituele thema-avonden
'Tussen Hemel en Aarde'

Groeigroep voor een spiritueel bewustzijn.
Data: 10 december 2014, 7 en 21 januari, 4 en
28 februari van 19.30 - 21.30 uur.
Ben je op zoek naar antwoorden op (levens) vragen, zoek je diepgang en wil je het vermogen ontwikkelen om achter de dingen te kunnen kijken, naar hun essentie? De thema-avonden worden gehouden op het adres Lorentzlaan 1, direct naast Joost Zorgt. De kosten zijn ? 10,- p.p. per avond.
Meld je aan bij Andrea Moffatt, 030-2713115, info@verbindingmetjezelf.nl. www.verbindingmetjezelf.nl
De thema-avonden zijn doorlopend en je kunt er ieder moment instappen.

Lees meer over: Votulastkrant

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2014 no.6, december

Votulastkrant zoekt redacteur, bezorgcoördinator en webredacteur!
lees artikel

Start buurtcoöperatie Wederzijds
lees artikel

Zandbakkwaliteit
lees artikel

De wonderlijke wereld van CircusPatz
lees artikel

Nieuwe Dr.Bosschool bijna klaar!
lees artikel

Fit en vrolijk de winter door
lees artikel

Wat gebuert er in de St.Josephkerk aan de Draaiweg?
lees artikel

Leuk straatinitiatief: Minibieb
lees artikel

Fokke is de baas
lees artikel

Ladder
lees artikel