Votulastkrant logo

Beest & Baas

Biggen in de Griftsteede

Wat huist er zoal achter de voordeuren van Votulast aan gedierte? Naast de bekende exemplaren zoals vuilnisbakkenrashondjes en -katten blijken de inwoners van onze buurt nog heel andere beesten te huisvesten. Dit keer: de nieuwe biggen van Griftsteede!

knor knor, oink oink!
knor knor, oink oink!

Ze hebben mooie roodbruine krullen: de nieuwe Mangalitzavarkens, oftewel wolvarkens. Ze worden verzorgd door de dierverzorgers van Griftsteede, maar hun baasjes zijn stadsboeren Ward & Wikke. Hun missie: stedelingen in contact brengen met lokale vleesproductie. Totdat het zover is hebben de drie gecastreerde broertjes een goed leven bij Griftsteede, waar ze gezellig knorrend van binnen naar buiten lopen en ondeugende dingen doen zoals de kruiwagen met mest omgooien… MV

Lees meer over: Griftpark

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2014 no. 2, maart 2014

'Hallo' tegen inbraken
lees artikel

Speelplek Check: Majoor Bosshardtplantsoen
lees artikel

Komt voor de bakker
lees artikel

Beschermde wijkgenoten
lees artikel

Het Ketelhuis
lees artikel

Stieltjesstraat en Dopplerhof opgeleukt met vogels
lees artikel

Behoud van Buurland
lees artikel

Biggen in de Griftsteede
lees artikel