Votulastkrant logo

Votulastladder

Ladder februari 2013

In de ladder staan wijkactiviteiten die in februari en maart plaatsvinden. De volgende wijkkrant verschijnt eind maart. Organiseert u in april of mei een buurtactiviteit? Laat het ons v??r 27 februari
weten, dan nemen we een aankondiging op in de volgende agenda. Of plaats uw bericht zelf rechtstreeks op het prikbord van www.votulastkrant.nl.
We zijn ook te vinden op Facebook: www.facebook.com/Votulastkrant

Boomhutclub zoekt versterking
De Torteltuin is een speeltuin voor en van Votulast. Bezoekers helpen bij het opruimen van speelgoed en op zaterdag runnen vrijwillige ouders uit de buurt de keet. Kom jij als ouder ook vaak in de Torteltuin en kan je een handje meehelpen? We zoeken naast nieuwe vrijwilligers voor de zaterdag ook nieuwe boomhutclubleden. Deze zomer vieren we de 20ste verjaardag van de Torteltuin met een mooi cadeau: een nieuwe speeluitdaging voor kinderen van 4-7 jaar. De 'boomhutclub' werkt aan de realisatie hiervan. We zoeken versterking van onze club met andere ouders die energie/enthousiasme/
tijd/zin hebben om van de Torteltuin een nog leukere speelplek te maken! Kan je goed teksten schrijven voor onze nieuwsbrieven, heb je handige contacten bij serviceclubs of andere talenten? Join the club en stuur een mailtje naar boomhut@torteltuin.nl. Op www. torteltuin.nl kan je ook meer informatie vinden over het project.

Wekelijkse zangavond HeerlijkZingen
Elke dinsdagavond zingen op geheel eigen wijze van wereldliederen met hart en ziel; op zoek naar de eigen stem en gemeenschappelijke klanken met stemexpressie en klankimprovisaties.
Het is een avond vol plezier en dynamiek en de nodige uitdaging om de eigen stem te verkennen. Een heerlijke plek waar absoluut iedereen vrijuit kan zingen, zonder elke vorm van prestatiedruk en al te veel inspanning. Gewoon omdat zingen zo ontzettend fijn en rijk en eenvoudig is!
Vanaf dinsdag 26 februari, nieuwe blok van 8 keer. Nieuwkomers zijn van harte welkom, ook af
en toe komen is mogelijk! 19.30 uur - 21.30 uur, kleine Gymzaal vd Koekoekschool, Utrecht. Meer info en aanmelding:
www.heerlijkzingen.nl

Van idee tot masterpiece
Heeft u een idee voor een tekening of schilderij, maar wil het niet echt van de grond komen? In zes bijeenkomsten help ik u op weg. Naast het ontwikkelen van het eigen idee, besteed ik ook aandacht aan basisprincipes als kleur, compositie en materiaalgebruik. De lessen zijn op maandagmiddag of maandagavond. Meer weten? Mail: xandraknoth2001@yahoo.com.

Nu online: Milieuwijzer Utrecht, nieuwe digitale vraagbaak voor groen Utrecht
Op de site van Milieucentrum Utrecht (www.mcu.nl) is de nieuwe Milieuwijzer Utrecht online gegaan. Met deze digitale groene gids krijgen inwoners van Utrecht eenvoudig toegang tot bijna alle informatie, die op het internet te vinden is over natuur, milieu en duurzaam leven in en rond de Domstad. Een losse greep: biologische winkels en restaurants in de stad, fietsroutes door het groen rond de Domstad, subsidiemogelijkheden voor energiebesparende maatregelen, enzovoort. De Milieuwijzer Utrecht wil een lokaal alternatief bieden. De gids focust uitsluitend op de natuur- en milieu-informatie, die van belang is voor inwoners van de stad Utrecht.
De Milieuwijzer Utrecht is te vinden op de website van Milieucentrum Utrecht: www.mcu.nl.

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2013 no. 1, februari - maart 2013

Antonius Matthaeuslaan wordt buslaan
lees artikel

Even buurten bij Karin en Jetteke
lees artikel

Babyboom is basisschoolbusiness
lees artikel

Bruisend Buurland
lees artikel

Wijkkunsten
lees artikel

"Later krijgen ze spijt "
lees artikel

Zin in(n) een singlecafé?
lees artikel

Volvo Amazone Combi - 1967
lees artikel

Ladder februari 2013
lees artikel