Reageer op een advertentie

Aapjeskooi dreumes- en peutergym op vrijdagochtend in Tuinwijk
Lekker gymmen met je kleintje in een gymzaal vol toestellen doe je bij Aapjeskooi! Fantasierijke lesthema’s, leerzame oefeningen, leuke spelletjes en flexibel inschrijven met leskaarten voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Op vrijdagochtend in Tuinwijk.

Heb jij ook zo'n leuk 'aapje' thuis dat niet kan stilzitten? Of zou het wel wat meer mogen bewegen? Zou je het fijn vinden als het in plaats van thuis op de bank in een gymzaal op een veilige manier leert klimmen, springen, slingeren, rollen, balanceren, mikken en dansen? Kom dan gymmen bij Aapjeskooi!

Stichting Aapjeskooi organiseert fantasierijke gymlessen voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar in Tuinwijk op vrijdagochtend (Maria van Reedestraat). In de gymlessen staat iedere week een nieuw fantasierijk thema centraal dat helemaal aansluit op de belevingswereld van jonge kinderen. Elke week is er een uitdagende zaalopstelling met veel toestellen en materialen waarin je kind zich samen met jou heerlijk kan uitleven. Daarbij komen wekelijks nieuwe oefeningen, spelletjes en dansjes aan bod, die je thuis kunt herhalen. Op een speelse manier werken kinderen aan een breed motorische ontwikkeling, sociale vaardigheden, het zelfvertrouwen maar vooral plezier maken in bewegen.

Ben je benieuwd wat jouw aapje al kan? Schrijf je dan in voor een proefles of koop een leskaart en schrijf je flexibel in op de dagen dat het jullie uitkomt! Aapjeskooi is ook aangesloten bij U-pas. Voor meer informatie over inschrijven kan je kijken op www.aapjeskooi.nl.
Categorie: Overig
Geplaatst op 9 januari 2024, 16:01, door Nienke

Uw reactie
Uw naam
Uw email