Reageer op een advertentie

Zomerkorting bij de Aapjeskooi! | 20% korting bij afname van de gehele periode
Beste ouders,

Kennen jullie de Aapjeskooi al? Iedere woensdag- en zaterdagochtend organiseert de Aapjeskooi fantasierijke gymlessen voor dreumesen, peuters en kleuters in Wittevrouwen (gymzaal Deken Roesstraat). Kinderen van 1,5 t/m 6 jaar zijn van harte welkom in een gymzaal vol toestellen te komen klimmen, springen, slingeren, rollen, mikken, dansen en vooral plezier maken! Ieder kind wordt daarbij vergezeld door een ouder of verzorger. De kleuters leren echter al om zelfstandig te gymmen. Komen jullie ook een keertje samen gymmen en ontdek wat jouw aapje allemaal al kan!

Kijk voor meer informatie en om je aan de melden voor een proefles (op woensdag 29 mei of zaterdag 1 juni) op www.aapjeskooi.nl.

De Aapjeskooi heeft nu ook nog een hele leuke actie voor jullie. Je kunt je nu aanmelden voor periode 3 met 20% korting! Periode 3 is een korte lesperiode en start in de week van 10 juni.
.
De speciale kortingscode van 20% voor periode 3 is: Zomer@@pje!
.
Voorwaarden: Alleen geldig bij afname van alle lessen (= hele periode). In te leveren tot 9 juni op www.aapjeskooi.nl/lessen-2019
Categorie: Overig
Geplaatst op 14 mei 2019, 12:05, door Manuel, Stichting Aapjeskooi

Uw reactie
Uw naam
Uw email