Reageer op een advertentie

Gratis speelochtend voor kinderen van 3-5
Korfbalclub Synergo organiseert ochtend voor kleine sporters

Korfbalclub Synergo organiseert zaterdag 11 mei van 10.00 tot 12.00 uur een kangoeroe-ochtend voor 3-, 4- en 5-jarigen. De kinderen gaan dan samen allerlei sportieve spelletjes doen. De jongsten in een eigen groepje. Iedereen van die leeftijd is welkom. En de ouders ook. Voor hen staat heerlijke koffie en cake klaar op de helemaal nieuwe korfbalaccommodatie van Synergo aan de Loevenhoutsedijk 2. Aanmelden kan via www.synergo.nl.

Bruisende korfbalclub
Synergo is dé korfbalclub van Utrecht. Met meer dan 400 leden bruist de club van energie, midden tussen de wijken Tuinwijk, Ondiep, Overvecht en Tuindorp. Sinds dit voorjaar heeft de club volledig nieuwe velden, nadat in het najaar de nieuwe hal en clubhuis in gebruik werden genomen.

Nog 3 gratis trainingen
Synergo wil na de zomer van start met een kangoeroe-club voor de jongste sportertjes. Zij kunnen zich sportief helemaal uitleven, onder goede begeleiding. De kangoeroe-ochtend is ter kennismaking. Op de 3 zaterdagen na 11 mei kunnen kinderen die het leuk vonden nog 3 gratis kangoeroe-trainingen volgen.

Snel, slim en schotvaardig
Synergo verwelkomt zónder wachtlijst ook graag kinderen van andere leeftijden. Korfbal is een sport waarbij jongens en meisjes samen in een team spelen. Belangrijk is dat je niet mag lopen met de bal. Daarom moet je veel bewegen om snel vrij te komen en aanspeelbaar te zijn. En je moet ook heel goed samenspelen. Snel, slim en sociaal, dat is de kern van korfbal.
Categorie: Overig
Geplaatst op 25 april 2019, 19:04, door Femke Steendam

Uw reactie
Uw naam
Uw email