Reageer op een advertentie

Empowermentdag Stichting Zijweg
Stichting Zijweg steunt vrouwen en hun kinderen die te maken hebben (gehad) met partnergeweld en/of stalking en behartigt hun belangen en die van hun eventuele kinderen.
Dit doen wij op verschillende manieren*** men kan advies en ondersteuning krijgen via het mailadres info@stichtingzijweg.nl en twee keer per jaar organiseren wij verspreid over het land E-Days, empowermentdagen. Deze keer in Utrecht op 4 juni.
Vrouwen worden hier in contact gebracht met vrouwen met vergelijkbare ervaringen en krijgen hier de informatie, die zij nodig hebben om weer een economisch en sociaal zelfstandig leven op te bouwen. Vrouwen ervaren dat ze niet er niet alleen voor staan, kunnen ervaringen met lotgenoten delen en kunnen elkaar ondersteunen om weer in hun kracht te komen: van slachtofferrol naar eigen regie weer in handen nemen!

Op 4 juni 2016 vindt de tiende E-day van Stichting Zijweg plaats in Utrecht in buurthuis de Uithoek aan de 2e Daalsedijk 2b.
Deelneemsters aan de E-day kunnen kiezen uit een viertal workshops, die in twee rondes worden aangeboden. Op de website www.stichtingzijweg.nl kunt u meer informatie vinden.

Aanmelden via bureau@stichtingzijweg.nl
Als u gebruik wilt maken van de (gratis) kinderopvang geef dan even de leeftijd(en) van uw kind(eren) door.
Categorie: Overig
Geplaatst op 25 mei 2016, 15:05, door Stichting Zijweg

Uw reactie
Uw naam
Uw email