Reageer op een advertentie

Mindfulness training
Op 12 mei begin ik met het geven van een 8-weekse mindfulness training. Met mindfulness kun je anders leren omgaan met stress en onrust. Er is een wekelijkse bijeenkomst waarin we oefenen en ervaringen uitwisselen. Daarnaast oefen je thuis.
De oefeningen bestaan uit verschillende meditaties, toegankelijke bewegingsoefeningen en reflecties. De groepsgrootte is 4-12 deelnemers.

Mindfulness gaat om bewust en met aandacht leven, in het huidige moment en met een open houding. Het is een manier van omgaan met de moeilijkheden van het leven die iedereen kan leren. Steeds meer onderzoek laat zien dat mindfulness beoefening een positief effect heeft op levensgeluk, tevredenheid en veerkracht.

Mijn naam is Oscar van Keulen. Ik beoefen sinds enkele jaren meditatie en mindfulness.
Mindfulness heeft mij erg geholpen met het accepteren van mijn gewrichtsklachten, en ook met het herkennen en loslaten van negatieve gedachtes.

*** Kosten ***
Ik hanteer een basisprijs van €200. Daarnaast kan je een donatie doen. De donatiesuggestie voor iemand met modaal inkomen is €200. Donaties helpen mij om dit werk te blijven doen.

*** Data & Locatie ***
Data van eerstvolgende training:
12, 19, 26 mei / 2, 9, 16, 23, 30 juni
Tijd: 19:30 - 22:00
Op zondag 19 mei is er een hele dag van 10:00 - 16:00
Locatie: Buurtcentrum De Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1, Utrecht.

Geef je op voor een intakegesprek!
Bellen: 06 - 28 45 19 10
Mailen: ontdekmindfulness@gmail.com
Website: www.ontdekmindfulness.nl
Categorie: Cursussen
Geplaatst op 30 maart 2016, 08:03, door Oscar van Keulen

Uw reactie
Uw naam
Uw email