Reageer op een advertentie

Hiphop/Streetdance les UDX
Dance Centre UDX opent een nieuwe filiaal in Utrecht en 18 maart mag het spektakel beginnen. UDX is een dansschool die zich voornamelijk richt op de Hiphop en Streetdance varianten. Door de verschillende leeftijdsgroepen en verschillende niveau’s is UDX geschikt voor elke danser in Utrecht. UDX heeft haar goede naam te danken door met verschillende grote opdrachtgevers samen te werken. Zo hebben ze bijvoorbeeld in Ahoy en Gelredome gestaan, werkte ze veel samen met televisie zoals TeleacNOT en schoolTV, hebben ze met verschillende artiesten samengewerkt zoals Gerard Joling, O’G3NE, en hebben de dansers van UDX in de clip gedanst van Eva Simons, Red Foo, Far east movement en Justin Bieber. Daarnaast vallen ze vaak in de prijzen bij hiphopwedstrijden zoals Dance X-perience, Shell we Dance, Soneo en andere wedstrijdbonden. Dit jaar alleen al zijn ze maar liefst vier keer in de prijzen gevallen met verschillende leeftijdsgroepen gevarieerd van 1ste tot met 3e plaats.

Ik kijk er naar uit om de jongeren in Utrecht nu ook mee te nemen in deze Ultimate Dance X-perience. Wij staan bekend om onze professionele danslessen, de gemoedelijke sfeer en onze jaarlijkse shows die elke keer weer voor ontroering en plezier zorgen bij de kijkers.
Niet voor niets zijn passie, niveau, ontwikkeling en plezier de vier begrippen van UDX- aldus eigenaresse Samantha de Vries

De danslessen worden gegeven in theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166 te Utrecht.
Voor meer informatie en inschrijving kijk op www.udx.nl of bel 0640443039.
Categorie: Overig
Geplaatst op 1 maart 2016, 15:03, door Samantha de Vries

Uw reactie
Uw naam
Uw email