Reageer op een advertentie

cursus Balans vinden in je tuin, ontspannen tuinieren met de seizoenen
Op 7 maart a.s. vindt de eerste bijeenkomst plaats van de cursus Balans vinden in je tuin, ontspannen tuinieren met de seizoenen. De cursus bestaat uit vier avonden verspreid over de seizoenen. 23 mei, 12 september en 14 november zijn de vervolgavonden.De tijd is van 19.45-22.00 uur.Yvonne Bruijning en Gerdien Griffioen, beiden tuinontwerpers, geven deze cursus in Griftsteede, van Swindenstraat 129 in Utrecht.
Met je hoofd en je hart ontspannen tuinieren in je tuin vormt de basis van deze cursus. Dat betekent dat je meer begrip krijgt van de natuurlijke processen in de planten, de dieren en de bodem gedurende de seizoenen. Onderwerpen zijn: hoe reageren planten op licht, wat betekenen planten en dieren voor elkaar, hoe verbeter je de bodem. Er is ook altijd ruimte voor bespreking van jouw eigen vragen en plannen rond de tuin.
Daarnaast doen we oefeningen die je zintuigen prikkelen waardoor je je tuin met meer aandacht gaat beleven en je meer van je tuin kunt genieten. Mindful tuinieren levert je energie op en brengt je in balans met het werken in je tuin. Je kunt beter bepalen wat je wilt doen in de tuin en wat niet. Je krijgt tips om zonder stress te tuinieren.
Iedere les gaan we aan de hand van jouw tuin verder met het creëren van balans in je tuin. Je krijgt deskundige begeleiding bij het maken van je tuinplan.
Een cursusavond kost €35,00. De hele cursus kost €125,00. De avonden zijn ook los te volgen.
Ben je geïnteresseerd in deze verrassende cursus? Je kunt je voor de cursus aanmelden bij Yvonne Bruijning, tuinendieverbinden.nl/balansinjetuin, Tel. 06 2819 6733 of Gerdien Griffioen, gerdiengriffioen-tuinadvies/balansinjetuin.Tel. 06 1948 3452.
Op de site van Griftsteede vind je ook een aanmeldingsformulier voor deze cursus.
Categorie: Cursussen
Geplaatst op 4 februari 2016, 19:02, door Gerdien Griffioen Tuinadvies

Uw reactie
Uw naam
Uw email