Reageer op een advertentie

Taal doet meer zoekt coördinerende vrijwilligers
Dagelijks gaan in Utrecht veel vrijwilligers op pad om als taalcoach taallessen te geven aan mensen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is en nergens anders terecht kunnen.

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar meerdere coördinatoren Taalcoaching in verschillende Utrechtse wijken om onze team van coördinatoren te versterken.

Als coördinator ben je contactpersoon en begeleider voor een groepje taalcoaches en cursisten die taalles krijgen in de wijk en de schakel tussen hen en de projectleider.
Je taken zijn zeer uiteenlopend: je voert intakegesprekken met nieuwe cursisten, regelt de 1ste kennismaking tussen de taalcoach en de cursist, begeleidt de vrijwillige taalcoaches en houdt dit alles bij in ons registratiesysteem.

Wij bieden onze coördinatoren deskundigheidsbevordering, contact met de projectleider en andere wijk-coördinatoren. Dit vrijwilligerswerk neemt wekelijks tussen 6 a 8 uur in beslag die je kunt indelen zoals je zelf wilt. Hiermee lever je een zinvolle bijdrage aan de maatschappij, beleef je waardevolle ervaringen en ontmoet je veel verschillende mensen uit verschillende culturen.

Als jij een open en positieve instelling hebt, je goed overzicht kan houden en het leuk vindt om mensen te begeleiden en te helpen zouden wij je graag willen uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op met Inge Goorts via inge@taaldoetmeer.nl of bel 030-2947594.
Bezoek ook onze website www.taaldoetmeer.nl voor uitgebreide informatie.
Categorie: Overig
Geplaatst op 14 augustus 2015, 09:08, door Stg. Taal doet meer

Uw reactie
Uw naam
Uw email