Reageer op een advertentie

2 mei: Proeverij van chocolade van Mesjokke in Rio de Bio
Mesjokke chocolade proeven bij Rio de Bio

Met een schoon geweten genieten van chocolade? Dat kan zaterdag 2 mei bij Rio de Bio in de Adelaarstraat, want tussen 11 en 14 uur kun je hier de chocolade van Mesjokke proeven. Dit kleinschalige Utrechtse chocolademerk gebruikt bonen waarvoor de cacaoboer een eerlijke prijs kreeg.

Rio de Bio en Mesjokke zijn een mooi duo. RiodeBio is een zelfstandige coöperatieve biologische winkel met een ‘foodcommunity’. Al ruim honderd klanten zijn mede-eigenaar van deze winkel en nemen zelf initiatieven. Twee leden van deze foodcommunity organiseren nu samen met het personeel en Per Vonk van The Chocolate Explorers (Mesjokke) deze proeverij. Zij verdiepten zich in het product door vooraf een bezoek te brengen aan de fabriek en vertellen klanten straks over hun ervaringen tijdens de chocolade-proeverij in de winkel van Rio de Bio.

The Chocolate Explorers bestaan nog maar kort en zij exploiteren een kleine chocoladefabriek in Nieuwegein. Zij handelen rechtstreeks met cacaoboeren en bieden een eerlijke prijs. Eén van hun ambachtelijke merken is Mesjokke, chocoladerepen melk en puur. Rio de Bio is de enige biologische winkel in Utrecht die Mesjokke-chocolade verkoopt.

Proeverij van chocolade van Mesjokke in Rio de Bio, Adelaarstraat 48, Utrecht. Zaterdag 2 mei, tussen 11.00 en 14.00 uur.
Categorie: Overig
Geplaatst op 26 april 2015, 14:04, door Gerry van der Lit

Uw reactie
Uw naam
Uw email