Reageer op een advertentie

Houd me Vast - Preventieve training voor meer Verbondenheid in je relatie
Hebben jullie regelmatig ruzie en begrijpen jullie elkaar verkeerd? Houden jullie van elkaar, maar irriteer je je steeds weer aan dezelfde dingen? Zijn jullie uit elkaar gegroeid na de komst van de kinderen? En mis je de band die jullie vroeger hadden?

Wanneer jullie openstaan voor een duwtje in de rug om je relatie een positieve wending te geven, schrijf je dan in voor de preventieve training Houd me Vast, gebaseerd op de Emotionally Focused Therapy van S. Johnson, die in het voorjaar en najaar gehouden zal worden. Onderwerpen die aan bod komen, zijn het begrijpen van liefde en verbinding, terugkerende (negatieve) patronen waar jullie in terecht komen en hoe daar uit te stappen. En het opzoeken van eigen pijnlijke plekken in je geschiedenis die weerslag hebben op je relatie.

'' Al na de eerste avond van de training merkten wij dat het vertrouwen in elkaar begon te herstellen''

''De training heeft ons geholpen te zien waar het nu echt om gaat als we ruzie hebben over dat vaatdoekje - en om naar elkaar te gaan luisteren wanneer de ander zo fel reageert bij een vraag of opmerking - om meer te vragen in plaats van te kwetsen''.

In de acht bijeenkomsten wordt gewerkt aan de hand van voorlichting, oefening en videomateriaal. De training wordt begeleid door twee ervaren relatietherapeuten, Loes Braam en Claske Honkoop. Kosten: 50 euro per persoon per avond.
Aanmelden via praktijk.braam@gmail.com en c.j.honkoop@gmail.com
Categorie: Overig
Geplaatst op 9 februari 2015, 17:02, door Claske Honkoop

Uw reactie
Uw naam
Uw email