Votulastkrant logo

Votulast Prikbord

Binnen Votulast zijn er veel mensen die wat willen betekenen voor hun buurtgenoten. Taalles geven, een tuin onderhouden, helpen met het maken van een website, wandelen met een oudere straatgenoot. Noem maar op. Tegelijk zijn er mensen die graag in contact komen met buurtgenoten die zulke zaken te bieden hebben.

Deze site is er om al deze buurtgenoten met elkaar in contact te brengen. Het levert iets op voor degene die ontvangt maar ook voor degene die geeft, namelijk waardering en dankbaarheid.

Deze site is bedoeld voor het gratis aanbieden en vragen van diensten. Ook kunt u oude spullen aanbieden en vragen, als het maar gratis is.
De Votulastkrant hoopt met deze service dat nog meer buurtgenoten elkaar leren kennen en dat daarmee de saamhorigheid in de wijk wordt vergroot.

Mededelingen op het prikbord worden door de webredactie verwijderd wanneer ze verlopen zijn, of in ieder geval na 3 maanden.

Aangeboden: Kamerkoor 4bij4 zoekt bassen
Het Utrechts kamerkoor 4bij4 zoekt bassen voor concert rondom William Shakespeare. Uitvoering eind nov 2024.
We zingen gevarieerde stukken van componisten uit verschillende tijdperken, op teksten van Shakespeare. De uitvoeringen zijn a capella en met pianobegeleiding. Een theatergezelschap verzorgt uitleg en spel.

Van koorleden wordt enige voorbereiding verwacht, met behulp van muziekbestanden. Zo kan de dirigent tijdens de repetities veel aandacht besteden aan stemvorming, koorklank, intonatie en balans.
Vind je het leuk om mee te zingen in dit concert? Ben je op zoek naar een koor? Kom dan naar de repetitie op maandagavond van 20:00 – 22:15 uur Pauluskerk, Willem de Zwijgerplantsoen 19, Utrecht (vlakbij station Overvecht). Meer informatie: www.kamerkoor-4bij4.nl.
Voor vragen en aanmelding: secretaris@kamerkoor-4bij4.nl.
Categorie: Overig
Geplaatst op 12 juni 2024, 20:06, door Marina van Sluys (neem contact op met Marina van Sluys)

Aangeboden: Repaircafe de Leeuw, zaterdag 8 juni
Heb je kapotte spullen of kleding, kom naar Repair Cafe Votulast in het Buurthuis de Leeuw,
Samuel van Houtenstraat 1
Inloop is van 13.00 - 15.00 uur.
Heb je geen kapotte spullen, ben je ook welkom, om mee te helpen of mee te kijken naar reparaties.
Voor informatie kunt u mailen naar sandervankappel@yahoo.com
Categorie: Burenhulp
Geplaatst op 6 juni 2024, 21:06, door Henny Boer (neem contact op met Henny Boer)

Aangeboden: Aapjeskooi dreumes- en peutergym op vrijdagochtend in Tuinwijk
Lekker gymmen met je kleintje in een gymzaal vol toestellen doe je bij Aapjeskooi! Fantasierijke lesthema’s, leerzame oefeningen, leuke spelletjes en flexibel inschrijven met leskaarten voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Op vrijdagochtend in Tuinwijk.

Heb jij ook zo'n leuk 'aapje' thuis dat niet kan stilzitten? Of zou het wel wat meer mogen bewegen? Zou je het fijn vinden als het in plaats van thuis op de bank in een gymzaal op een veilige manier leert klimmen, springen, slingeren, rollen, balanceren, mikken en dansen? Kom dan gymmen bij Aapjeskooi!

Stichting Aapjeskooi organiseert fantasierijke gymlessen voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar in Tuinwijk op vrijdagochtend (Maria van Reedestraat). In de gymlessen staat iedere week een nieuw fantasierijk thema centraal dat helemaal aansluit op de belevingswereld van jonge kinderen. Elke week is er een uitdagende zaalopstelling met veel toestellen en materialen waarin je kind zich samen met jou heerlijk kan uitleven. Daarbij komen wekelijks nieuwe oefeningen, spelletjes en dansjes aan bod, die je thuis kunt herhalen. Op een speelse manier werken kinderen aan een breed motorische ontwikkeling, sociale vaardigheden, het zelfvertrouwen maar vooral plezier maken in bewegen.

Ben je benieuwd wat jouw aapje al kan? Schrijf je dan in voor een proefles of koop een leskaart en schrijf je flexibel in op de dagen dat het jullie uitkomt! Aapjeskooi is ook aangesloten bij U-pas. Voor meer informatie over inschrijven kan je kijken op www.aapjeskooi.nl.
Categorie: Overig
Geplaatst op 9 januari 2024, 16:01, door Nienke (neem contact op met Nienke)

Categoriën

Alle categoriën (3)
Klusje in of om het huis (0)
Gratis af te halen... (0)
Burenhulp (1)
Dieren (0)
Taalcursussen (0)
Computerhulp (0)
Cursussen (0)
Overig (2)

Votulastkrant
p.a. Buurtcentrum de Leeuw
Samuel van Houtenstraat 1
3515 EA Utrecht